Dropshipping-Romania.com este o platforma online B2B.
Pentru mai multe detalii verificati sectiuneaTermeni si Conditii si Intrebari frecvente

ADAUGA PRODUS

Intrebari frecvente

Ce este Dropshipping-Romania.com?

DROPSHIPPING-ROMANIA.COM este o platforma online ce permite accesul la informatii privind produsele si/sau serviciile furnizorilor in vederea achizitionarii acestora de catre utilizatorii ce doresc sa devina clienti ai acestora.
Toate informatiile aflate pe site au caracter informativ si, nu pot inlocui, acolo unde este cazul, recomandarile producatorului.

Cum fac un cont?

- in partea dreapta sus gasiti un buton pe care scrie "INSCRIERE". Se apasa butonul si apoi se completeaza datele solictiate.

Cate produse pot adauga?

- pana in data de 31 Martie 2017 puteti adauga 5 produse, gratuit.

Ce inseamna anunt Premium?

- este un anunt platit, care apare in partea de sus, inaintea listei cu toate anuntutile. Este un loc pentru 4 anunturi. Daca sunt mai mult de 4 anunturi, vor fi afisate in mod aleator in rubrica Anunturi Premium.

Cum fac anuntul meu sa fie Premium?

- In "Contul meu", intrati pe rubrica "Anunturi". Aici veti gasi posibilitatea de a adauga anuntul in categoria Premium.

Ce inseamna Pachete?

- gasiti in cont in partea stanga butonul pentru achizitionare pachete. In dreptul fiecarui pachet gasiti numarul de credite aferente listarii unui anumit numar de anunturi.

Pachetele sunt returnabile sau transmisibile?

Pachetele odata achizitionate nu pot fi returnate si nici transmise catre alti membrii ai site-ului DROPSHIPPING-ROMANIA.COM. In momentul stergerii contului, chiar daca au existat credite in cont, acestea nu vor mai putea fi utilizate.

Cum se fac tranzactiile?

- dupa publicarea unui anunt, un client potential va trimite email sau va lua legatura direct cu compania care a postat acel anunt. Totul se desfasoara intre persoana care a publicat anuntul pe DROPSHIPPING-ROMANIA.COM si persoana/compania care doreste sa achizitioneze. Personalul DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu intervine in nici un fel in tranzactiile care au loc intre membrii site-ului, care au postat anunturi si persoanele/companiile care doresc sa achizitioneze. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre membrii site-ului care au postat anunturi.

  Cum sterg contul creat?

- in "Contul Meu" gasiti in partea stanga jos, stanga un buton pe care scrie "Sterge cont".

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati in pagina de Contact.