Dropshipping-Romania.com este o platforma online B2B.
Pentru mai multe detalii verificati sectiuneaTermeni si Conditii si Intrebari frecvente

ADAUGA PRODUS

Termeni si conditii


Termeni și condiții de utilizare

1. GENERALITATI

In continutul acestui acord,  Utilizatorul este persoana care acceseaza Site-ul indiferent daca Utilizatorul doar s-a inregistrat sau este client contribuabil pentru un anume serviciu oferit de DROPSHIPPING-ROMANIA.COM. Utilizatorul este persoana care foloseste acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.

Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea si respectarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul acord cat si in cazul actualizarii, modificarii, completarii sau schimbarii ulterioare aduse acestui Site.

In momentul in care Utilizatorul acceseaza si utilizeaza site-ul este de acord sa nu descarce, reproduca, copieze, republice, vinda, distribuie sau revinda orice informatie, imagine, grafica, text, videoclip, sunet, fisier, baza de date etc disponibile pe sau prin intermediul site-ului si nu va reproduce, copia, descarca, republica sau altfel folosi orice din conținutul site-ului în scopul de a opera o afacere care concurează cu DROPSHIPPING-ROMANIA.COM fara acordul DROPSHIPPING-ROMANIA.COM.

Utilizatorul trebuie sa citeasca Termenii de Confidentialitate care guverneaza protectia si folosirea datelor personale ale Utilizatorului aflate in posesia DROPSHIPPING-ROMANIA.COM. Prin citirea acestora si prin folosirea site-ului Utilizatorul accepta Termenii de Confidentialitate si este de acord cu folosirea datelor personale ale acestora in concordanta cu Termenii de Confidentialitate.

Anumite segmente din continutul informatiilor afisate pe Site sunt oferite sau prezentate de catre terti. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu este autorul continutului tertilor (furnizorii detaliilor privitoare la produse si servicii). Orice continut al tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea continutului tertilor si va fi exonerat in fata oricarui utilizator care foloseste continutul tertilor. In continuare, DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul DROPSHIPPING-ROMANIA.COM este o platforma online ce permite accesul la informatii privind produsele si/sau serviciile furnizorilor in vederea achizitionarii acestora de catre utilizatorii ce doresc sa devina clienti ai acestora.
Toate informatiile aflate pe site au caracter informativ si, nu pot inlocui, acolo unde este cazul, recomandarile producatorului.

3. INREGISTRARE MEMBRII

3.1. Pentru a avea acces si a folosi anumite servicii ale Site-ului trebuie sa fiti utilizator inregistrat(membru). Un utilizator poate avea mai mult de un singur cont doar cu acordul DROPSHIPPING-ROMANIA.COM, altfel DROPSHIPPING-ROMANIA.COM poate dezactiva sau sterge orice cont de membru daca DROPSHIPPING-ROMANIA.COM are motive sa suspecteze ca utilizatorul a inregistrat sau controleaza doua sau mai multe conturi. Totodata DROPSHIPPING-ROMANIA.COM poate refuza sau respinge cererea utilizatorului pentru inregistrare pentru orice motiv.

3.2. Orice utilizator care completeaza un formular pe site inregistrand date (precum nume, adresa, nume firma, numar de telefon si/sau fax, adresa de email, CIF, etc.) este utilizator inregistrat al DROPSHIPPING-ROMANIA.COM (membru). DROPSHIPPING-ROMANIA.COM va crea un cont pentru fiecare membru iar acesta din urma va avea un ID de membru  si parola pentru accesul in propriul sau cont.

3.3. ID-ul de membru si parola aferenta sunt unice pentru fiecare cont in parte. Fiecare membru este singur responsabil pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii identitatii de membru si parolei contului pentru toate activitatile ce tin de contul de membru. Niciun membru nu are voie sa impartaseasca, cesioneze sau sa permita folosirea contului, numelui sau parolei de membru catre o alta persoana in afara de cineva ce apartine entitatii membrului. Membrul este de acord sa informeze imediat DROPSHIPPING-ROMANIA.COM daca are cunostinta de utilizarea neautorizata a parolei sau contului sau alta bresa de securitate a contului propriu.

3.4. Membrii sunt exclusiv persoane juridice si sunt obligati sa ofere spre inregistrare date cum ar fi : denumire completa companie, CIF (CUI), adresa sediului companiei si adresa punctului/punctelor de lucru, persoana(e) de contact, numere telefon/fax, mobil, adresa e-mail. Toate informatiile pe care le oferiti pentru DROPSHIPPING-ROMANIA.COM in timpul inregistrarii trebuie sa fie adevarate, exacte, actuale si complete. In caz contrar se aplica cele precizate in art. 3.1.

3.5. Fiecare membru este de acord si garanteaza ca este singur responsabil pentru licenta si permisiunea necesara a tertelor parti privind informatiile furnizate, postate sau afisate pe care le ofera si ca acestea nu interfereaza sau violeaza dreptul de copyright, patent, marca proprie, marca comerciala, secret comercial sau alt drept de proprietate al unei terte parti.

3.6. Fiecare membru este de acord cu transmiterea datelor de contact catre terte parti exclusiv in vederea inchieierii contractelor intre parti (intre acel membru al site-ului si furnizorul/furnizorii ale caror produse sunt listate in site de catre DROPSHIPPING-ROMANIA.COM), care survin ca urmare a efectuarii comenzilor de produse pe DROPSHIPPING-ROMANIA.COM.

3.7. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM isi rezerva dreptul de a decide stergerea de pe site a oricarei informatii pe care o considera ilegala, care poate fi daunator pentru DROPSHIPPING-ROMANIA.COM, care incalca termenii si conditiile site-ului sau care nu este adecvata dupa parerea noastra. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile statului si/sau tertii prejudiciati in investigarea actiunilor infractionale sau civile. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM poate dezvalui identitatea membrilor si/sau utilizatorilor si informatiile lor de contact, daca organismele guvernamentale, judiciare sau ca urmare a unor procese legale, DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar membrul/utilizatorul nu va pretinde daune de la DROPSHIPPING-ROMANIA.COM pentru aceste dezvaluiri. Avand in vedere acestea, DROPSHIPPING-ROMANIA.COM poate anula sau sterge contul oricarui membru/utilizator dupa cum considera de cuviinta. Membrul/utilizatorul este de acord ca DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu are nici o raspundere fata de el, inclusiv raspundere pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in acest articol, iar membrul/utilizatorul isi asuma riscul ca DROPSHIPPING-ROMANIA.COM sa intreprinda asemenea actiuni.

3.8. Membrilor nu li se permite sa foloseasca serviciile sau contul de membru pentru a initia activitati care sunt identice sau similare cu activitatea DROPSHIPPING-ROMANIA.COM.

3.9. Membrii inteleg si sunt de acord ca serviciile DROPSHIPPING-ROMANIA.COM pot fi utilizate doar in scopul afacerii / a companiei pe care o reprezinta si nu pentru interes sau uz personal.

4. PUBLICAREA ANUNTURILOR (PRODUSE/SERVICII)

4.1. Pentru a putea publica un anunt utilizatorii trebuie sa se inregistreze. Inregistrarea se realizeaza cu ajutorul unei adrese de e-mail valide si parola dorita. Contul va fi creat, o solicitare de confirmare va fi transmisa catre adresa de e-mail precizata, iar dupa accesarea link-ului din mesajul de confirmare, contul este activat si poate fi accesat.

4.2. Dupa logare in cont se selecteaza butonul “Adauga anunt” din partea stanga sus a paginii - langa denumirea site-ului - si veti fi directionati catre tipizatul anuntului.

4.3. In tipizatul anuntului se vor completa campurile solicitate iar anuntul se publica in mod gratuit. Anuntul trebuie sa fie in conformitate cu cele prezentate in aceasta pagina a termenilor si conditiilor acestui site - cu acceptarea si intelegerea lor confirmata la crearea contului.

4.4. Membrii inregistrati au posibilitatea de a publica 5 postari gratuite.

Perioada de valabilitate (afisare) a unui anunt este de 90 zile calendaristice. Anunturile postate pana la 31.03.2017 vor putea fi postate gratuit. Incepand cu data de 1.04.2017 anunturile se pot posta doar dupa achitarea unui abonament pentru pachete de anunturi, dupa cum urmeaza :

- pachet 1 anunt                           6 Ron    - valabilitate 90 zile calendaristice - pachet   6 credite  

- pachet 10 anunturi                     60 Ron   - valabilitate 90 zile calendaristice - pachet  60 credite  

- pachet 30 anunturi                    180 Ron  - valabilitate 90 zile calendaristice - pachet  180 credite  

- pachet 50 anunturi                    300 Ron  - valabilitate 90 zile calendaristice - pachet  300 credite  

 

Pretul pachetelor se achita o singura data si anunturile au valabilitate 90 zile calendaristice. Activarea anunturilor va fi efectuata dupa ce va fi incasata contravaloarea pachetelor mai sus mentionate.

 

4.5. In cazul in care sunt identificate mai multe anunturi cu continut identic ale aceluiasi membru,  DROPSHIPPING-ROMANIA.COM va avertiza membrul inregistrat despre acest lucru si, in cazul in care anunturile respective nu sunt eliminate de catre membru in 24 ore,  DROPSHIPPING-ROMANIA.COM isi rezerva dreptul de a sterge contul membrului respectiv.

4.6. Pentru ca un anunt sa fie Premium – acesta va aparea evidentiat intr-o categorie speciala in partea de sus a paginilor - se va achita valoarea de 10 lei/anunt. Perioada de valabilitate (afisare) a unui astfel de anunt este de 7 zile calendaristice. Pentru un anunt promovat se trimite o solicitare in pagina de contact. In baza solicitarii se emite o factura proforma ce va fi achitata in contul si banca firmei Savu Florin Rares PFA. Indata ce incasarea este confirmata, anuntul va fi publicat si va aparea asa cum este mentionat mai sus. Anunturile Premium vor aparea in linie, cate 4 pe linie. Daca sunt mai mult de 4 anunturi Premium, vor aparea in mod aleator (random).4.7. Pentru publicarea anunturilor, membrii se obliga a nu inregistra urmatoarele tipuri de anunt ce contin vanzare, prestare sau solicitari de:

 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • alcool si bauturi alcoolice
 • tigari si produse pe baza de tutun
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri inexistente
 • animale pe cale de disparitie
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • cereri de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • cereri de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • cereri de organe umane
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • servicii de deblocare iCloud
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • anunturi tip cereri de munca: actori in filme pentru adulti
 • nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente
 • nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul / serviciul cerut)
 • nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat in limba romana
 • nu pot fi publicate anunturi care contin un limbaj necorespunzator
 • nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa
 • nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau solicita loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat

5. INTERACTIUNEA INTRE FURNIZORI SI CUMPARATORI

5.1. Prin Site, DROPSHIPPING-ROMANIA.COM reprezinta o interfata online pentru schimbul de informatii dintre furnizorii si cumparatorii de produse si/sau servicii. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu percepe nici un comision sau taxa din valoarea tranzactiilor ulterioare incheiate intre acestia. Drept urmare, DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe site sau de capacitatea furnizorilor de a incheia vanzarea sau a cumparatorilor de a achizitiona.

5.2. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM ofera siguranta existentei ca entitate juridica reala a furnizorilor de marfuri sau servicii care sunt prezenti cu produsele sale pe site, prin verificarea tuturor furnizorilor de produse si/sau servicii la Oficiu National al Registrului Comertului din Romania si a membrilor care se inregistreaza.

5.3. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu este un site de cumparaturi, astfel incat fiecare membru isi asuma riscul de vanzare - cumparare cand incheie tranzactii pe baza informatiilor de pe site, respectiv pe baza informatiilor oferite de furnizorul de produse si/sau servicii, de asemenea si riscurile daunelor sau prejudiciilor de orice fel privind activitatea ulterioara legata de produsele sau serviciile supuse tranzactiilor pe site. Aceste riscuri includ falsa imagine a produselor si serviciilor, strategii frauduloase, calitate necorespunzatoare, nerespectarea instructiunilor, produse defecte sau periculoase, produse ilegale, intarzierea livrarii sau a platii, calculari inexacte ale pretului, incalcarea garantiei, incalcarea contractului si accidentele de transport. Aceste riscuri implica si situatiile in care fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau folosirea produselor sau a serviciilor oferite sau prezentate pe site incalca sau se presupune ca incalca drepturile tertilor, iar riscul ca membrul sa suporte costuri pentru aparare sau alte cheltuieli legate de reclamatiile tertilor privind drepturile tertilor, sau in legatura cu pretentiile vreunei parti la protejarea drepturilor reclamate, cereri ale reclamantilor drepturilor tertilor. Aceste riscuri includ si situatiile in care consumatorii, alti cumparatori, utilizatori finali ai produselor sau altii, care reclama rani sau pagube suferite din cauza produselor obtinute de catre membrii ai site-ului in urma unei tranzactii  de vanzare - cumparare pe baza informatiilor oferite de furnizorul de produse si/sau servicii de pe site, pot suferi daune si/sau emite reclamatii in urma folosirii acestor produse si /sau servicii. Fiecare membru exonereaza DROPSHIPPING-ROMANIA.COM de orice raspundere pentru daune, pagube, costuri, prejudicii, probleme, perturbari ale afacerii de orice fel care rezulta din sau sunt legate de riscurile tranzactii asa cum au fost ele prezentate in randurile anterioare.

5.4. Membrii site-ului ce incheie tranzactii / contracte ulterioare pe baza informatiilor de pe site sunt responsabili pentru termenii si conditiile tranzactiilor ce privesc produsele prezentate pe site, inclusiv, dar nu limitandu-se la termenii de plata, ramburs, garantii, expediere, asigurare, taxe, comisioane, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.

5.5. In cazul in care un membru are o disputa cu alt membru in urma incheierii ulterioare a unei tranzactii sau contract intre parti, respectivii membri exonereaza DROPSHIPPING-ROMANIA.COM si reprezentantii sai de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune (inclusiv, dar nu limitandu-se la daunele efective, speciale, incidentale sau de consecinta) ce rezulta din respectiva tranzactie sau contract.

6. LIMITAREA RESPONSABILITATII

6.1. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu ofera garantii in ceea ce priveste fabricarea, importul, distributia, oferta, cumpararea, expunerea, vanzarea, utilizarea produselor sau serviciilor prezentate pe site, astfel DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu garanteaza sub nici o forma pentru nici un produs si/sau serviciu prezentat pe site.

6.2. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu raspunde in fata legii si nu garanteaza pentru validitatea, acuratetea, corectitudinea, fiabilitatea, calitatea, integritatea sau actualitatea oricaror informatii privind produsele si/sau serviciile prezentate pe site.

6.3. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor prezentate prin site generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

6.4. DROPSHIPPING-ROMANIA.COM nu raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii :

- utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul

- defecte ale bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor cumparate sau obtinute de la un membru sau de la un tert furnizor prin site
- incalcarea drepturilor tertilor sau reclamatii care sustin ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau utilizarea produselor sau serviciilor oferite si prezentate pe site incalca sau se presupune ca ar incalca drepturile tertilor ; sau reclamatii ale altei parti care solicita protejarea drepturilor privind cererile reclamantilor drepturilor tertilor
- accesul neautorizat al tertilor la date sau informatii private ale oricarui membru
- declaratiile sau comportamentul oricarui membru al site-ului

7. NOTIFICARI

Toate notificările legale sau cererile către DROPSHIPPING-ROMANIA.COM se vor face în scris si se vor trimite la DROPSHIPPING-ROMANIA.COM prin fax, e-mail(office@dropshipping-romania.com), posta, curier sau in persoana la adresa: DROPSHIPPING-ROMANIA.COM, str Caisilor, nr. 2, loc Pantelimon jud Ilfov, Romania. Notificarile isi vor incepe efectul cand sunt receptionate de catre DROPSHIPPING-ROMANIA.COM intr-una din modalitatile de mai sus.

Toate notificările legale sau cereri către un membru vor fi luate in considerare dacă vor fi trimise prin prin fax, e-mail (office@dropshipping-romania.com), posta, curier sau in persoana la ultima adresa de corespondenta cunoscuta, furnizata de membru catre DROPSHIPPING-ROMANIA.COM sau prin postarea unei astfel de notificari sau cerere pe site-ul DROPSHIPPING-ROMANIA.COM. Notificarile vor fi intelese ca fiind primate de catre membru in momentul in care DROPSHIPPING-ROMANIA.COM este in masura sa demonstreze ca instiintarea facuta a fost transmisa membrului in persoana sau pe suport de hartie sau electronic ori pe site intr-o zona accesibila in mod gratuit.

Sunteti de acord ca toate notificarile, cererile, intelegerile, si alte comunicari pe care DROPSHIPPING-ROMANIA.COM le trimite electronic catre dumneavoastra sunt conform cerintelor legale care spun ca aceste comunicari ar trebui sa fie realizate in scris.