DROPSHIPPING
&
B2B

AVANTAJE DROPSHIPPING

Capital minim

Modelul dropshipping iti permite sa nu achizitionezi nimic pana in momentul in care ai realizat deja o vanzare. Plata produselor vandute o poti face in avans sau dupa incasarea contravalorii produselor de la client. Deci, fara sa investesti in stocuri de produse poti incepe lejer o afacere proprie.

Usor de inceput

Administrarea unei afaceri online este mult mai usoara: Nu e nevoie sa administrezi si sa platesti pentru un depozit de marfa. Nu e nevoie sa faci colete si sa le livrezi tu. Nu e nevoie sa inventariezi marfa. Nu e nevoie sa ai grija de retururi sau intrari de marfa. Nu e nevoie sa te ocupi de achizitii de marfa.

Fara locatie fixa

O afacere de tip dropshipping poate fi condusa de oriunde. Iti trebuie doar o conexiune la internet buna, un PC, organizare si perseverenta in ceea ce faci. Daca pastrezi o comunicare deschisa atat cu clientii tai cat si cu furnizorii, iti poti administra afacerea fara prea multe batai de cap.

Gama variata de produse

Dat fiind ca nu este nevoie sa achizitionezi mai intai marfa pe care vrei sa o vinzi, gama ta de produse poate fi extrem de variata. Poti vinde de la haine si pantofi, pana la detergenti sau schiuri. Tot ce trebuie sa faci este sa afisezi produsele in magazinul tau online si sa le promovezi.

Cu sistemul dropshipping produsele sunt expediate direct de la furnizor la clientul tau si platesti doar pentru ceea ce vinzi. Fara costuri initiale de inventar, fara probleme de fulfillment.
comanda pe site

Clientul plaseaza o comanda pe magazinul tau online

trimite comanda

Trimiti comanda catre furnizorul tau de produse

livrare comanda

Furnizorul tau trimite produsele direct catre client in numele tau

plata comanda

Incasezi de la client si platesti catre furnizorul tau de produse